2008. december 2., kedd

Élő húsdaráló - Living Mincer

Zöld fénysugár világít keresztül a hadonászó kezeken. Egy alacsony srác lép be az előtérből, sötétszőke haja zilált, pupillája egészen kitágul a sötétben. Orrát megfacsarja az átható testszag, amit szinte késsel lehetne vágni. Elől - a kicsi színpadon - a Brains játszik. Az emberek ütemesen ugrálnak a gyors zenére arcukon euforikus örömmel. A fiú hunyorítva néz hátra a bejárathoz, hogy fejét lehajtva ugorjon bele az élő húsdarálóba.

Egy sötét alak állja útját, aki nem törődve a körülötte állókkal lóbálja a hatalmas kezeit. A fiú két jól irányzott rúgással állítja félre. Kezével tör előre a pörgő testek közt. Egy nő könyöke csapást mér az orrára. Ha az ütés után nem eszmélne fel, nem tudná kikerülni az arca felé lendülő testet. Kábult fejjel préseli át magát a három táncoló között, majd kezdeti sikerei hirtelen semmivé foszlanak egy jól megtermett lábbal való találkozás során. Feje szétrobban és hamarosan, mint a csillagpor szóródik szerteszét. Átesik a holtponton.

Már közel van a színpadhoz. A kezeken keresztül látja a világosbarna hajú lányt. Önfeledetten táncol. Sötét szemei zölden csillognak a sötét barlangban. A fiú utolsó erejét felhasználva félrelök egy sörrel táncoló szakálas férfit. A nedű rálöttyen fekete pólójára. Elnyom egy halk káromkodás és átugrik egy földön heverő alak felett. Megfogja a lány izzadt vállát. Mosolyogva hátra fordul. Magával rántja a fiút és boldogan ugrál vele az egyre hangosabb zenére. 



Nincsenek megjegyzések: